Kontrast:
Rozmiar czcionki:
Odstępy:
  • TAB - Kolejny element
  • SHIFT + TAB - Poprzedni element
  • SHIFT + ALT + F - Wyszukiwarka
  • SHIFT + ALT + H - Strona główna
  • SHIFT + ALT + M - Zawartość strony
  • SHIFT + ALT + 1 do 2 - Wybór menu
  • ESC - Anulowanie podpowiedzi

Stołówka

  • Obiady

    JADŁOSPIS   od 20.01. do 24.01.   Poniedziałek Naleśnik z dżemem (mleko 2%, mąka pszenna, jajka, olej, dżem truskawkowy i brzoskwiniowy), kompot wieloowocowy, sok 100%.   Wtorek Pieczeń ze schabu (mięso schab, przyprawy, masło klarowane, cebula, czosnek, mąka pszenna, śmietana 12%), kluski śląskie, gotowana czerwona kapusta, kompot wieloowocowy.   Środa Lazania z sosem pomidorowym i beszamelowym (mięso mielone szynka, masło klarowane, przecier pomidorowy, mleko 2%, mąka pszenna, ser żółty, bazylia świeża, czosnek, cebula, sól, pieprz, śmietana 12%, makaron lazania), kompot wieloowocowy, jabłko.   Czwartek Potrawka z kurczaka z warzywami (mięso kurczak, olej, przyprawy, sól, pieprz, papryka, cebula, marchewka, pietruszka, seler, por), ryż sypki, kompot wieloowocowy.   Piątek Ryba w ziołach (ryba miruna i łosoś, przyprawy, sól, pieprz, masło ), ziemniaki z koperkiem, brokuł gotowany, kompot wieloowocowy.     Pliki do pobrania: PNGRozporządzenie - stołówka.png DOCKarta-zgloszenia-dziecka-do-stolowki-miedzyszkolnej-w-dobrzeniu-wielkim-2019-2020.doc PDFREGULAMIN STOŁÓWKI 2019-20.pdf  
    Data publikacji:
Wersja XML