Kontrast:
Rozmiar czcionki:
Odstępy:
  • TAB - Kolejny element
  • SHIFT + TAB - Poprzedni element
  • SHIFT + ALT + F - Wyszukiwarka
  • SHIFT + ALT + H - Strona główna
  • SHIFT + ALT + M - Zawartość strony
  • SHIFT + ALT + 1 do 2 - Wybór menu
  • ESC - Anulowanie podpowiedzi

Stołówka

  • Obiady

    JADŁOSPIS   od 03.02. do 07.02.   Poniedziałek Pizza (drożdże, mąka pszenna, jajko, olej, przecier pomidorowy, koncentrat pomidorowy, bazylia świeża, pieczarki, cebula, kukurydza, wędlina, ser żółty, sól, pieprz, czosnek), kompot wieloowocowy, banan.   Wtorek Gyros z indyka (filet z indyka, przyprawy, sól, pieprz, papryka mielona, olej, czosnek), ziemniaki puree, sałata lodowa z sosem winegret, kompot wieloowocowy.   Środa Pierogi ruskie z masłem i cebulką, sałata rzymska ze śmietaną, kompot wieloowocowy, jabłko.   Czwartek Gulasz wieprzowy (mięso szynka, masło klarowane, przyprawy, sól, pieprz, cebula, czosnek, mąka pszenna, śmietana 12%), makaron świdry, surówka z kiszonych ogórków, kompot wieloowocowy.   Piątek Kotlet mielony rybny z warzywami (ryba dorsz, cebula, sól, pieprz, bułka zwykła, jajko, olej, bułka tarta, marchew, pietruszka, seler), ziemniaki puree, fasolka szparagowa z masłem, kompot wieloowocowy.     Pliki do pobrania: PNGRozporządzenie - stołówka.png DOCKarta-zgloszenia-dziecka-do-stolowki-miedzyszkolnej-w-dobrzeniu-wielkim-2019-2020.doc PDFREGULAMIN STOŁÓWKI 2019-20.pdf  
    Data publikacji:
Wersja XML