Kontrast:
Rozmiar czcionki:
Odstępy:
  • TAB - Kolejny element
  • SHIFT + TAB - Poprzedni element
  • SHIFT + ALT + F - Wyszukiwarka
  • SHIFT + ALT + H - Strona główna
  • SHIFT + ALT + M - Zawartość strony
  • SHIFT + ALT + 1 do 2 - Wybór menu
  • ESC - Anulowanie podpowiedzi

Stołówka

  • Obiady

    JADŁOSPIS   od 27.01. do 31.01.   Poniedziałek Łazanki z kapustą, mięsem i wędliną (makaron łazanka, mięso szynka, łopatka, wędlina, olej, przyprawy, sól, pieprz, kapusta kiszona, kapusta biała, koncentrat pomidorowy, cebula, ziele angielskie, majeranek, liść laurowy), kompot wieloowocowy, banan.   Wtorek Kotlet schabowy (mięso schab, przyprawy, sól, pieprz, mąka wrocławska, bułka tarta, jajko, olej, mleko 2 %), ziemniaki puree, kalafior gotowany z masłem, kompot wieloowocowy.   Środa Dorsz w cieście (ryba dorsz, jajko, mąka wrocławska, sól, pieprz, olej), ziemniaki puree, surówka z kiszonej kapusty z marchewką i koperkiem, kompot wieloowocowy.   Czwartek Pulpet drobiowy w sosie koperkowym (mięso filet z kury, jajko, bułka zwykła, bułka tarta, cebula, czosnek, przyprawy), kasza jęczmienna i gryczana z cebulką na maśle, mini marchewka z groszkiem, kompot wieloowocowy.   Piątek Ryż na mleku z koktajlem truskawkowym (mleko 2%, ryż, cukier, truskawki, jogurt naturalny), kompot wieloowocowy.     Pliki do pobrania: PNGRozporządzenie - stołówka.png DOCKarta-zgloszenia-dziecka-do-stolowki-miedzyszkolnej-w-dobrzeniu-wielkim-2019-2020.doc PDFREGULAMIN STOŁÓWKI 2019-20.pdf  
    Data publikacji:
Wersja XML